tisdag 8 februari 2011

Bruschetta


Idag fick vi oss en otroligt god middag! Bruschetta och kycklingsoppa. Vi åkte till Delins där dom har chark, och köpte världens godaste vitlöks- och pepparsalami i supertunna skivor. Gud vad mysigt det är med chark förresten. Hur som, när vi kom hem så blandade vi olivolja + pressad vitlök i en skål och skärde upp lagomt tjocka skivor grekiskt lantbröd. Penslade brödskivorna och skickade in dem i ugnen på ca 225* tills att de fått färg. Sedan vände vi på brödskivorna och penslade på även där, och in i ugnen ytterligare några minuter tills de också fått färg.
Efter detta så är det bara att slänga på det man tycker om! Vi körde en dansk färskost med tomat, de två salamisorterna, körsbärstomater och så toppade vi med en polsk flytande krydda som heter Maggie, helt oslagbart! Jag har aldrig ätit ett sådant frasigt bröd! MUMS alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar